STUDIO GERONIMO

Coaching & Training

Bootcamp

U heeft het vast en zeker al gehoord, mogelijk op televisie, van familie of vrienden of juist d.m.v. sociale media. Bootcamp wordt steeds populairder. Het verschil tussen de meeste Bootcampclubs en die van Studio Geronimo is dat wij óók het sociale aspect van de training serieus nemen. Dit wordt al door kleine stappen gedaan d.m.v. een bakje koffie of om te vragen hoe het met die persoon gaat. 

Ook worden er  bootcamp weekenden  georganiseerd en andere leuke en gezellige activiteiten om de samenhorigheid en het groepsverband te versterken. 

Meedoen aan een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode, waar je je sociale skills kunt vergroten tijdens een les in de buitenlucht. De lessen worden gegeven door een professionele begeleider waar het behalen van sportieve doelen, het vergroten van je uithoudingsvermogen, de spieren versterken, maar ook voornamelijk gezelligheid centraal staan!

Bijna iedere dag van de week worden er bootcamps gegeven door onze coaches. Ben je nieuwsgierig of je kan deelnemen aan deze dagen/locaties? Neem dan een kijkje bij ons rooster.

Onze bootcampclub Bussloo is al sinds 2013 sportief actief. De continuïteit van sportieve en leuke sporters zorgen voor dit succes! Medemogelijk door deze sportieve club hebben wij ervoor gekozen om meerdere bootcampclubs op te richten op verschillende locaties onder begeleiding van onze coaches. 

Op 1 april 2019 starten er drie nieuwe bootcampclubs. Deze starten in Deventer, Bathmen en Diepenveen.

Meer info of direct een afspraak maken? Mail naar info@studiogeronimo.nl of stuur een whatsapp naar 06 - 13284658. Een proefles is altijd gratis.


  • image00002
  • Screenshot_20181002-142534_Facebook_1
  • image00025