STUDIO GERONIMO

Coaching & Training

QZORG

Studio Geronimo biedt als consultant haar diensten aan voor de organisatie QZorg. Er wordt een deskundig advies gegeven over diverse casussen met betrekking tot agressie, depressie en middelengebruik. Door deze combinatie kunnen wij iets betekenen voor de jongeren en ouderen in de omgeving. 

QZorg is een (ambulante) hulpverleningsorganisatie die (jong)volwassenen ondersteunt op diverse leefgebieden, denk hierbij aan: financiën, huisvesting, sociale netwerk, middelengebruik, geestelijke en lichamelijke gezondheid. Deze ondersteuning geeft (jong)volwassenen de mogelijkheid om stap-voor-stap dichter bij zichzelf te komen en hierdoor de stimulans te vinden naar zelfredzaamheid. 

De ondersteuning vanuit QZorg wordt in de volgende gemeente(s) aangeboden: Deventer, Olst-Wijhe, Voorst, Brummen, Epe, Hattem en Heerde.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je bang dat je het zelfstandig niet gaat redden om weer zelfstandig te participeren in de maatschappij? Neem dan vrijblijvend contact op met Studio Geronimo of QZorg. Dit kan gedaan worden door het contactformulier in te vullen op de website, het e-mailadres: quion@q-zorg.info of een Whatsapp bericht te doen naar: 06 22059169