STUDIO GERONIMO

Coaching & Training

Bootcampgames Twello/Bussloo

Bootcampgames 2019:

Net als in 2018 zullen de Bootcampgames na ons succes herhaald worden in 2019. Inhoudelijk is dit hetzelfde als in 2018 maar de datum zal plaats vinden tijdens het klompenfeestweekend'2019. Dit is op zaterdag 7 september 2019. De tijden kunnen mogelijk afwijken van het programma van 2018. Met de organisatoren worden er diverse overleggen gevoerd.


Bootcampgames 2018:

In samenwerking met de organisatie van het Klompenfeest 2018, wordt er op zaterdag 8 september a.s. door Bootcampclub Bussloo een splinternieuwe activiteit georganiseerd, namelijk de ‘Bootcamp Games 2018’!    

Dit sportieve evenement, waarbij er onderdelen op kracht, conditie en behendigheid dienen te worden uitgevoerd, vindt plaats op het terrein tussen Basisschool de Wingerd en het gemeentehuis van Twello. De exacte tijden van het evenement zullen nog nader worden aangegeven.    De mogelijke (bootcamp) spelonderdelen voor deze dag zouden onder andere kunnen bestaan uit een (mini)stormbaan, vrachtauto trekken, houtblokken sjouwen, boomstam werpen, tractorband verplaatsen, modder tijgeren e.d. De organisatie is momenteel druk doende e.e.a. exact in te vullen.    U en/of uw club nodigen wij dan ook graag uit om deel te nemen aan de eerste bootcampgames 2018 te Twello. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met uw (sport)vereniging, organisatie of vrienden-/vriendinnenclub. Deelnemende teams bestaan uit maximaal 6 personen, inclusief een teamcaptain. Kosten voor deelname zijn € 90,00 per team van 6 personen; minimum leeftijd voor deelname is, gezien de diverse uitdagende spelonderdelen, 16 jaar.    Rondom het evenemententerrein is er voldoende parkeergelegenheid, als ook zullen er voor kinderen diverse activiteiten aangeboden worden. Uiteraard wordt er ook  aan de inwendige mens gedacht en zal er catering aanwezig zijn.  Wilt u zich reeds met uw team voorinschrijven? Doet u dit dan uiterlijk vóór 15 Augustus a.s. per e-mail aan info@studiogeronimo.nl

 
Met sportieve groet,   Bootcampclub Bussloo