STUDIO GERONIMO

Coaching & Training

Buddy Obstacle Runer kunt u content plaatsen.

Studio Geronimo heeft als ''buddy'' meegedaan met de Buddy Obstacle Run. Deze run was o.a. bedoeld voor gezinnen, sporters en mensen met een beperking. Eigenlijk was iedereen gewoon welkom! Ook in 2019 zal Studio Geronimo een rol spelen in de organisatie van de Buddy Obstacle Run'2019. 


''Op zaterdag 7 juli 2018 heeft de 1e editie van de Buddy Obstacle Run plaatsgevonden! Het parcours van deze sportieve belevenis ligt in een prachtig natuurgebied in Zutphen, waar bos en water samenkomen. In deze loopwedstrijd ging iedere deelnemer de uitdaging aan van het overwinnen van uiteenlopende hindernissen. Er was een 3 kilometerparcours en een 7 kilometerparcours. Het was een groot succes. Dat smaakt naar meer.
De 2e editie is op zaterdag 29 juni 2019. Het streven is om weer 3 afstanden aan te bieden en wel een 3 km, 6 km en een 9 km parcours. En iedereen is welkom, dus ook onze gehandicapte sporters. Wij streven ernaar om in ieder geval één parcours - de 3 km - te integreren met het reguliere parcours. Samen sporten, elkaar helpen en samen finishen is het motto; want bij ons is iedereen een HELD en een winnaar.
Uniek aan deze Obstacle Run is dat fysieke uitdaging en plezier ook nu weer gekoppeld wordt aan steun voor de minder gezonde medemens. Stichting Battle4Kids, organisator van dit evenement, zet met dit evenement in op samen creëren en samen beleven. Eveneens is het voor deelnemers mogelijk om via de module op de website een team aan te maken en zich vervolgens laten sponsoren voor de ernstige stofwisselingsziekte BATTEN. Want bij de Stichting Battle4kids wint elk kind.''