STUDIO GERONIMO

Coaching & Training

Samen Uit Samen Thuis (S.U.S.T.)

Team S.U.S.T. / Team Samen Uit - Samen Thuis

Dit team is voortgekomen uit ''Bootcampclub Bussloo'' waarbij een aantal deelnemers (obstaclerunners) regelmatig deelnemen aan runs zoals ''Strong Viking Run, Mudmasters, Strong Man Run, Strong Sister Run, Reak-out Run'', Trailruns en andere hardloopevenementen. Binnen de Bootcampclub hebben een aantal deelnemers het idee opgevat om hun hobby te gebruiken om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds zodat het goede werk door kan blijven gaan waardoor de zware tijd voor ouders en kinderen dragelijker kan worden omdat zij van dichtbij hebben meegemaakt hoe ontzettend belangrijk dit initiatief is ten tijde van ziekte.

Gezamenlijk (in koppels of groepen) de obstacle run lopen. Deelnemer lopen een run en overwinnen verschillende fysieke en mentale obstakels om geld in te zamelen en zo meer aandacht te vestigen op het Ronald McDonald Kinderfonds zodat zij op deze manier ouders en hun kinderen steunen tijdens het overwinnen van obstakels. Zoals wij elke keer met elkaar, na een run, over de finish komen, wensen wij dat alle ouders met hun kinderen over hun finish kunnen komen en dan net als ons naar huis kunnen gaan.

Wij vragen iedereen: Steun, sponsor en motiveer ons en gebruik de doneer button op onze Facebookpagina! Uiteraard zetten wij dit initiatief breed (sponsorwerving, sociale media en meer!) op, gaan wij opzoek naar de mensen die mee willen lopen om een (eigen) overwinning te behalen in een team die Samen Uit en Samen Thuis komt! Deelnemen aan ons initiatief kan op twee manieren: 

  1. Aanschaf van een actie- shirt om in mee te lopen/deel te nemen. De opbrengt hiervan gaat naar het Ronald McDonalds Kinderfonds.
  2. Sponsoren werven door middel van het aanspreken en attenderen van mensen binnen het sociale en zakelijke netwerk. Sponsoren kunnen een donatie geven voor de prestatie. Die prestatie kan één of meerdere runs zijn, een heel jaar deelnemen aan diverse runs  of een aantal kilometers per jaar, hier is de deelnemer vrij in. De donatie door de sponsoren, gaat door het delen van de donatie button op onze Facebook pagina, die je door middel van een link op de pagina kunt delen. 

Hiermee willen we financieel bijdragen, maar ook door middel van exposure!!! We willen meer aandacht en erkenning voor het Ronald McDonalds Kinderfonds! Exposure doen we door in de sponsorshirts deel te nemen aan evenementen en trainingen, onze ervaringen te delen via sociale media, pers en elk ander positieve manier die we tegen komen. 

Wilt u meedoen of een donatie plaatsen, dan kunt u ook e-mailen naar: info@studiogeronimo.nl