STUDIO GERONIMO

Coaching & Training

Personal Training & Coaching

De afkorting ''PT'' wordt veel gebruikt in de sportwereld. Deze afkorting staat voor Personal Trainingen. Er worden al jarenlang personal trainingen gegeven over de hele wereld. Daarom zijn de personal coaches van Studio Geronimo hier ook geen onbekende in. De personal coaches hebben overal in het land trainingen geven. De personal coaches worden continu her-opgeleid waardoor ze op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van sporten en gezondheid. Het voornaamste verschil tussen de personal coaches heeft voornamelijk te maken met de uitgebreide boksachtergrond. 

De personal coaches van Studio Geronimo zijn er om u te helpen om de sportieve doelen te behalen. Dit wordt o.a. gedaan door u meer motivatie te geven, een efficiënte maar ook gepaste manier toe te passen die voor u is opgesteld, een nuchtere aanpak maar ook door hard werken en gezelligheid!

Doordat de personal coach zich blijft vernieuwen met de kennis die hij/zij heeft opgedaan d.m.v. opleiding(en), cursussen, ervaring uit de boeken maar nog meer uit de praktijk kunnen wij u een professionele, resultaatgerichte en gezellige personal training aanbieden. 

Wilt u graag weten of de vooraf ingenomen (sportieve) doelen te behalen zijn? Net zoals de trainingsmogelijkheden die mogelijk vóór, tijdens of juist na het werk kunnen plaats vinden? Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen! Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen met het telefoonnummer: 0613284658 of een e-mail te sturen naar: info@studiogeronimo.nl