STUDIO GERONIMO

Coaching & Training

Welkom!

 Dit is de website van Studio Geronimo, waar coaching en training centraal staat aan onze sportieve dienstverlening! Op de website staan verschillende mogelijkheden om in beweging te komen en te blijven voor jong en oud.

U kunt o.a. gebruik maken van de professionele, resultaatgerichte maar ook leuke (kick)bokslessen, personal trainingen en (life)coaching, bootcamp, ashihara karate, workshops en clinics en KBX Gym solutions.

Ook mogen wij een samenwerking presenteren met Hofstede de Middelburg/Brodazz Beachclub. Hier worden onze sportieve dienstverlening gegeven op het recreatieplas Bussloo in de provincie Gelderland. Dit kan individueel of in groepsverband.

De sportieve dienstverlening van Studio Geronimo is veel meer dan ''zo maar een lesje''. U kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan de sportieve lessen in groepsverband of juist één op één met uw gepaste coach. Door de jarenlange ervaring van onze coaches is het mogelijk om de geschikte, gepaste maar ook voor u de leukste coach te vinden om gezamenlijk uw doelen te bereiken!

Gezelligheid, professionaliteit en resultaatgericht zijn de sleutelwoorden waarmee wij al jaren werkzaam zijn. 


Meer info of direct een afspraak maken? Mail naar info@studiogeronimo.nl of stuur een whatsapp naar 06 - 13284658. Een proefles is altijd gratis.