STUDIO GERONIMO

Coaching & Training

Team Geronimo Kickboxing

Bij (kick-)boksen denk je vaak aan een agressieve vechtsport waar je een blauw oog aan overhoudt, maar niets is minder waar. Ook al staat boksen (nog) bekend als echte mannensport, zijn het niet alleen maar afgetrainde mannen die de sport doen. Ook vrouwen zien we de laatste jaren steeds vaker boksen en dat is niet zo gek. Boksen is namelijk veel meer dan het gevecht alleen. Waarom je boksen dit jaar echt een keer moet proberen? .

Je verbrandt veel calorieën! (Kick-)boksen is een goed voorbeeld van een HIIT training (High Intensity Interval Training). Dat betekent in een korte tijd zeer intensief sporten en verschillende oefeningen afwisselen met actieve rustperiodes. Behoorlijk intensief dus. Tijdens een work-out van 45 minuten verbrand je tussen de 600 en 800 calorieën!

Het zorgt voor een strak figuur!
(Kick-)boksen is super voor je figuur. Springen, stoten, blokken, wegduiken… ideaal om de spieren in heel je lichaam te versterken. Boksen is de perfecte combinatie van cardio- en krachttraining in één.

Maak een einde aan je stress!
Niks is zo lekker om na een drukke werkdag jezelf helemaal uit te leven tijdens een bokstraining. Zet je verstand op ‘0’ en gaan! Focus je op iets totaal anders dan hetgeen waar je je druk over maakt of gestrest over bent. Bij (kick-)boksen komt er endorfine vrij, en door dit stofje voel je je achteraf weer lekker vrolijk en het is goed voor je zelfvertrouwen!

(Kick-)boksen geeft je meer energie!
Plof je na een lange werkdag het liefst op de bank met een filmpje? Dan ben je vast niet de enige. Maar ook om dit futloze gevoel tegen te gaan is boksen het perfecte middel. Je lichaam wordt tijdens boksen tot het uiterste gedreven en maximaal uitgedaagd. Het gevolg hiervan is dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd en zuurstof naar je hersenen gaat wat weer zorgt voor meer informatie!
Bij Studio Geronimo kunt u de bokssport op vele manieren beoefenen, Personal Boxing, Kickboksen, Bokscircuit, Bokszaktraining en/of outdoor Kickboksbootcamp! 

Meer info of direct een afspraak maken? Mail naar info@studiogeronimo.nl of stuur een whatsapp naar 06 - 13284658. Een proefles is altijd gratis.

K